BFT - CAME LABEL - FAAC - MAGNETIC - BE/BARMATIC - BESAM - DORMA - LABEL - TORMAX

Welkom bij Niwa - Welcom to Niwa - Willkommen bei Niwa - Bienvenue ŗ Niwa

Toegangscontrole

 

Hekken I Rolluiken I IndustriŽle deuren I Luiken I Automatische deuren I Toegangscontrole I Slagbomen I Rising Bollards I Parkeerbeheer I Sectionaal poorten

                          

   

Home
Up

 

 

 

Elektrische toegangscontrolesystemen.

Om de toegang tot gereserveerde en afgeschermde zones en gebieden te controleren is COMPASS het innovatieve controlesysteem dat veelzijdigheid en veiligheid biedt.

Het systeem is zo krachtig dat er 20 toegangen met een PC beheerd kunnen worden of tienduizend pasjes in "stand alone"uitvoering en het systeem is uitgerust met innovatieve en makkelijk te bedienen elektronica.

Dankzij de veelzijdigheid ervan en het uitgebreide assortiment accessoires is het mogelijk om het product voor elke eis op maat te maken: van kantoren tot grote fabrieken, van openbare instanties tot particuliere woningen.

Wij kunnen deze toegangscontrolesystemen aan u leveren middels een pakketdienst.

Voor meer informatie over deze producten, verzendmogelijkheden en prijzen kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van onze BFT webwinkel.

Alle andere automatiseringssystemen kunt u zelf samen stellen in onze BFT webwinkel, conform uw wensen en budget.

 

Systeemsoorten:

(klik op de afbeeldingen voor technische informatie)

COMPASS-  Reader

COMPASS-READER voor buiten:

Controle en veiligheid

COMPASS-READER is de optische lezer die de input van het magnetische pasje ontvangt, het signaal naar de COMPASS 485 stuurt en de toegang al dan niet toestaat.

De leesafstand is tussen de 5 en 10 centimeter vanaf de lezer.

COMPASS SC

COMPASS SC

Stand alone unit waarmee het mogelijk is om zelfstandig toegangscontrolesystemen te creŽren die volledig schaalbaar zijn (van 1 tot 32 lazers) en die via het toetsenbord van de PC geprogrammeerd kan worden (met toepassing van SECURBASE LIGHT/PLUS).

COMPASS 485

COMPASS 485

Geplaatst in het afgeschermde gebied slaat dit systeem de codes van pasjes op en ontvangt de signalen van de COMPASS-READER.

COMPASS 232

COMPASS 232

SeriŽle omzetter RS-232

Om tot 20 COMPASS 485 op de seriŽle poort van de PC aan te sluiten.

SECURBASE

SECURBASE:

De functies uitbreiden

SECURBASE is de database voor het beheer van de toegangscontrole via PC. Door de installatie via de seriele leiding aan te sluiten wordt de controle van codes overgelaten aan de PC. Op die manier worden de mogelijkheden om individuele parameters in te stellen uitgebreid.

 

RTD CA

RTD CA

Hiermee is het mogelijk om doorgangen met rolling code afstandsbedieningen, COMPASS ISOCARD pasjes en COMPASS RING te beheren. Rolling code codering en geÔntegreerd programmadisplay.

COMPASS Accessoires

Alle accessoires waar het COMPASS systeem uit bestaat:

Mitto 2T, Mitto4T, COMPASS ISOCARD, COMPASS RING.

 

 

 

 
UW WAARBORG VOOR BETROUWBARE KWALITEIT
Copyright © 2005-2015 Niwa Elektrotechnisch Installatiebedrijf Einighausen -The Netherlands - service@niwa-automatiseringstechniek.nl
Laatst bijgewerkt: 21 2015 ē KvK Zuid-Limburg: 14084066 ē BTW: NL1557.110.76.B.01
Op al onze offertes, diensten en leveringen zijn onze Algemene- en Aanvullende Leveringsvoorwaarden van toepassing welke op verzoek kosteloos worden toegezonden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder registratienummer: 14084066