NIEUWE CAME PRODUCTEN...


           
  | Onze producten | De garantie | Contacteer ons | De CAME groep |  
   

hei... Meer informatie klik hier

Nieuwigheden

 

Fast 40

Vereenvoudigt uw leven door één druk

Fast 40 is het nieuwe automatiseringssysteem van Came dat met het he¡ domotica systeem aangesloten kan worden via het CRP protocol (Came Remote Protocol).

Dankzij deze nieuwe technologie is het mogelijk de automatische poort via een touch screen of op afstand via een GSM Ipad te controleren.

Fast 40 is ideaal voor draaihekken tot 2.3 m per vleugel en voor installatie op palen van grote en middelgrote afmetingen.

Zero-E

Automatisatie heeft een nieuwe energiebron

Zero-E is het nieuwe Came voedingssysteem op zonne-energie, dat speciaal ontworpen werd voor automatische slagbomen en poorten in locaties waar de aansluiting op het elektrisch net niet mogelijk is.

Dit systeem is ook ideaal voor residentiële toepassingen en maakt een aanzienlijke en verlengde energiebesparing mogelijk (gegarandeerde werking voor vele jaren en dit zonder extra kosten)

Zero-E: Een nieuwe milieuvriendelijke energie


Volare

Geef vleugels naar het raam

Volare is het nieuwe Came automatiseringssysteem voor het openen en sluiten van klapluiken en jaloezieën met één of twee vleugels. Het is geschikt voor elk type klapluik tot een maximum gewicht van 35 kg per vleugel.

Dankzij Volare, kunt u nu uw klapluiken door een klik openen en sluiten!

Sipario

10 cm hoog - technologie.

Eenvoudig te installeren, de nieuwe automatische deur Sipario biedt topprestaties op gebied van technologie en service in een minimale ruimte van 10 cm (hoogte profiel van de balk).

Een "intelligent" systeem, met verfijnd design, en flexibiliteit voor iedere toepassing, van eenvoudige installaties tot grote commerciële toepassingen.

Sipario biedt u altijd de juiste oplossing!


Gard 3

Voor doorgangen van maximaal 2,75 meter.

De nieuwe Gard 3 werd ontworpen voor doorgangen tot 2,75 meter, en kan intensief gebruikt worden dankzij een elektrisch paneel en een speciale motor die het mogelijk maakt om de doorgangen in 0,9 seconden vrij te maken.

Gard 3 is vooral bestemd voor het beheer van intensief gebruikte in- en uitgangen zoals : openbare parkings, ziekenhuizen, autosnelwegen en andere plaatsen waar snelheid en efficiëntie heel belangrijk zijn.

FrogPlus

Voor vleugels tot 7 meter.

Frog Plus by Came is de nieuwe ‘grotere’ ondergrondse motor voor het automatiseren van draaihekken met vrij grote afmetingen.

Het werkvermogen is ongeevenaard en dat maakt het mogelijk om grote poorten te automatiseren (speciale deuren in grote industriecomplexen, kazernes, gevangenissen en grote entiteiten)


TopEV

Nieuwe TOP zenders in 433.92MHz

De Top EV serie biedt een optimale functionaliteit dankzij een geteste technologie.

De Top EV serie biedt Multi-gebruik en is uiterst betrouwbaar, werkt op de frequentie 433,92 MHz, en is volledig compatibel met alle ontvangers van de serie Top.

Ze kunnen dus met 2 of 4 kanalen ontvangers gebruikt worden, ook bij bestaande installaties.

De nieuwe modellen Top Ev met vernieuwde vorm en design, zijn gemaakt van polycarbonaat.

 

 


 
Official website for Niwa Elektrotechniek & Automatisering