BFT - CAME LABEL - FAAC - MAGNETIC - BE/BARMATIC - BESAM - DORMA - LABEL - TORMAX

Welkom bij Niwa - Welcom to Niwa - Willkommen bei Niwa - Bienvenue ŗ Niwa

Wie en wat is BFT?

 

Hekken I Rolluiken I IndustriŽle deuren I Luiken I Automatische deuren I Toegangscontrole I Slagbomen I Rising Bollards I Parkeerbeheer I Sectionaal poorten

                          

   

Home
Up

 

 

Vanwaar de benaming BFT...

BFT is de afkorting Bonollo Francisco Thiene de heer Francisco Bonollo is de oprichter en directeur van de onderneming BFT in ItaliŽ. de laatste letter staat voor de Italiaanse stad Thiene welke op 96km afstand van VenetiŽ ligt en de geboorteplaats is van Francisco Bonollo.

 

Comfort & Veiligheid

Automatiseer en beveilig uw bestaande of nieuwe poorten en automatische deuren.

Gun uzelf het gemak om bij u toegang te hebben met slechts ťťn enkele, eenvoudige click.

Er bestaat een BFT systeem voor elk type poort (sectionaal, kantelpoorten, ...) en hekken (draaihekken en schuifhekken, ...)

Geef uzelf veiligheid. De modellen met een lage veilige spanning stellen een systeem voor die, in geval van stroomonderbreking, de overname neemt.

Een gevoelige obstakeldetector laat u toe om, binnen een fractie van een seconde, de automatisering stop te zetten en de koersinversie te lanceren.

Producten

 

Sedert 25 jaar heeft BFT een brede gamma producten ontwikkeld; zowel voor de residentiŽle als voor de collectieve en industriŽle sectoren. Er is altijd een BFT product beschikbaar om aan uw eisen en behoeften te voldoen. 

Installatie

Gun uzelf de diensten van de erkend installateur. Uw erkend BFT installateur beheerst perfect alle technische automatiseringen en is bekwaam om u een naverkoop service van kwaliteit aan te bieden.

Garantie voor Kwaliteit & Service

    

Met BFT beschikt u over een totale garantie van 30 maanden op uw automatisering. BFT als Europees fabrikant beschikt over de ISO 9001 als waarborg alsook over de ISO 14000 voor het respect van de omgeving.

Onderzoek

Het ontwerp, dat volledig intern bij het bedrijf ontwikkeld wordt, garandeert altijd een vlot en trefzeker antwoord op al uw eisen.

Om altijd voorop te lopen.

Assortiment

Het assortiment is uitgebreid en compleet: onze elektromechanische en hydraulische automatiseringen bieden u de mogelijkheid om altijd de ideale oplossing voor uw eisen te vinden.

Om altijd een product op maat te hebben.

Design

Mooi van buiten, maar dat niet alleen. Achter de geavanceerde vormgeving gaat een intelligente technologie schuil: het summum van eenvoud, om onvoorziene gebeurtenissen en complicaties ver te houden.

Om altijd innovatief te zijn.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Onze automatiseringen staan zeer strenge tests door en bieden daarom een absolute werkingsgarantie tegen risico's van ongelukken aan personen of voorwerpen.

Om altijd zeker te zijn.

Service

13.000 vierkante meter magazijn in de Benelux: hierdoor kunt u rekenen op snelle leveringen, reserve onderdelen altijd op voorraad en onmiddellijk antwoord.

Om altijd de beste service te bieden.

Certificeringen

Sinds maart 2003 zijn BFT producten gecertificeerd volgens SINCERT UNI EN ISO 9001. Omdat kwaliteit gťťn grenzen mag kennen.

Om altijd gerust te zijn.

 
UW WAARBORG VOOR BETROUWBARE KWALITEIT
Copyright © 2005-2015 Niwa Elektrotechnisch Installatiebedrijf Einighausen -The Netherlands - service@niwa-automatiseringstechniek.nl
Laatst bijgewerkt: 21 2015 ē KvK Zuid-Limburg: 14084066 ē BTW: NL1557.110.76.B.01
Op al onze offertes, diensten en leveringen zijn onze Algemene- en Aanvullende Leveringsvoorwaarden van toepassing welke op verzoek kosteloos worden toegezonden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder registratienummer: 14084066